Αναζήτηση
Τηλεοπτική βόμβα! Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει στο Mega εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού | iShow.gr
Ειδήσεις
Τηλεοπτική βόμβα! Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει στο Mega εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021
18:57


Είναι μία είδηση που ενώ… ψιθυρίζεται μέσα στον Alpha, σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια κυκλοφορεί και κάνει θόρυβο, πολύ θόρυβο!

Εδώ και αρκετές μέρες , λοιπόν, κυκλοφορεί η είδηση που θέλει τον Κώστα Τσουρό να αποχωρεί όχι μόνο από το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού, αλλά ν ΄αποχωρεί κι από τον Alpha, μιας κι απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, τελικά… “Καλύτερα Γίνεται”!

Ο γνωστός δημοσιογράφος ετοιμάζει βαλίτσες το καλοκαίρι, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες της Νάνσυς Νικολαίδου στο iwomangr, ήρθε στο δρόμο του, η πρόταση που περίμενε εδώ και καιρό. Ήρθε στο δρόμο του η πολύτιμη ευκαιρία ν’ αποκτήσει τη δική του εκπομπή!

Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση παρουσιάζει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, αν σας αποκαλύψω και το γεγονός, πως από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η πρόταση αυτή “τοποθετεί” τον Κώστα “απέναντι” από τη Ναταλία Γερμανού. Όσο για το που και το πως;

Ο Κώστας δέχτηκε πρόταση ν΄αναλάβει από Οκτώβρη το δικό του infotainment μαγκαζίνο στο Mega κάθε Σαββατοκύριακο μεσημέρι. Ναι, ναι πολύ καλά διαβάζεις λατρεμένη… Ο Κώστας αλλάζει τηλεοπτικό αέρα και πλέον καλώς εχόντων των πραγμάτων, γίνεται κάτοικος νοτίων προαστίων.

Αυτό που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, είναι το εάν ο Κώστας αναλάβει εξ ΄ολοκλήρου το τιμόνι της παρουσίασης, ή αν θα θελήσουν οι άνθρωποι του Mega να τον “παντρέψουν” με κάποια γνωστή τηλεοπτική περσόνα, όπου επί ίσοις όροις θα αναλάβουν την παρουσίαση του magazino. Πως είναι για παράδειγμα η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας; Πως ήταν κάποτε η Μαρία Μπεκατώρου με το Νίκο Μουτσινά; Ε, ακριβώς αυτό!

Φυσικά, η είδηση έχει σκάσει σαν “βόμβα” στον Alpha, με τα στελέχη – κι όχι μόνο – του σταθμού να το φυσούν και να μη κρυώνει.

Από την άλλη μεριά απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ποτέ ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε την επιθυμία που είχε ν ΄αναλάβει τη δική του εκπομπή. Κάτι το οποίο είχε δηλώσει με ευθύτητα και στο “After Dark” του Θέμη Γεωργαντά, μόλις τον περασμένο μήνα!

Είχε δηλώσει λοιπόν, στις 20 Μαρτίου: «Θα άφηνα το “Καλύτερα δε γίνεται” αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή. Η Ναταλία ξέρει ότι ο μόνος λόγος που θα την άφηνα, θα ήταν για να κάνω κάτι δικό μου. Το ξέρει αυτό, της το έχω πει»!

Λίαν συντόμως θα σου έχω και περισσότερα, γιατί αυτό το ρεπορτάζ και… “καίει” και “τρέχει”! Αυτά για την ώρα.

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κώστας Τσουρός
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551