Αναζήτηση
Σίσσυ Χρηστίδου: Πήγε στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη επειδή δεν πληρώνει διατροφή | iShow.gr
Ειδήσεις
Σίσσυ Χρηστίδου: Πήγε στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη επειδή δεν πληρώνει διατροφή
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022
15:02

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το πρώην ζευγάρι, που πήρε διαζύγιο τον Απρίλιο του 2019 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, οδηγήθηκε στα δικαστήρια, προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν πληρώνει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των γιων τους. Γι’ αυτό τον λόγο, η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στο κτήριο 9, έφτασε πρώτη η Σίσσυ Χρηστίδου, μαζί με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έφτασε μόνος του μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.

Η δίκη ξεκίνησε λίγη ώρα μετά την άφιξη του πρώην ζευγαριού.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, αποκαλύπτοντας πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να το διαχειριστεί, τις προτεραιότητές της αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου.

Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό", είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! σχετικά με το διαζύγιό της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πήγε στα δικαστήρια τον Θοδωρή Μαραντίνη επειδή δεν πληρώνει διατροφή

Θοδωρής Μαραντίνης

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Σίσσυ Χρηστίδου
Θοδωρής Μαραντίνης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551