Αναζήτηση
Παρασκευή Κερασιώτη-GNTM: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι» | iShow.gr
Ειδήσεις
Παρασκευή Κερασιώτη-GNTM: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι»
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
15:32


Στη Φωλιά των Κου Κου και τη Τζώρτζια Γεωργίου έκανε δηλώσεις η Παρασκευή Κερασιώτη, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από το GNTM. Το νεαρό μοντέλο αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Μύκονο όπου δουλεύει σαν σερβιτόρα.

«Μόλις τελείωσα τη φωτογράφιση για έναν πολύ καλό πελάτη που συνεργάζομαι τους τελευταίους μήνες. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορονοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δεν βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ, δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω», είπε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο, δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά».

«Ο κόσμος μου χαμογελάει και μου λέει μπράβο που επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά και όχι να φτάσω ψηλά με άλλους τρόπους. Είμαι ένα κορίτσι που κατέφερα να διώξω κάποια στερεότυπα που έχουν για τη δική μας τη φυλή. Αν δεν πήγαινα στο GNTM, δεν θα είχα μπει στο πρακτορείο μου και δεν θα είχα κάνει δουλειές. Μου έχουν ανοίξει πολλές πόρτες και έχω κάνει πολλά πράγματα», είπε επίσης η Παρασκευή Κερασιώτη

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551