Αναζήτηση
Ολοκληρώθηκε ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον Easy 97.2 για την "Φλόγα"! | iShow.gr
Ειδήσεις
Ολοκληρώθηκε ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον Easy 97.2 για την "Φλόγα"!
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
16:47


Η Μαρία Κωνσταντάκη ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία τον μεγαλύτερο στόχο της ζωής της!

Περπάτησε 5 μαραθωνίους,μέσα σε 5 ημέρες, 42 χιλιόμετρα την ημέρα, συνολικά 210 χιλιόμετρα, από τις 18 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, από το Ναύπλιο μέχρι την Αθήνα!

Η Μαρία ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε να πραγματοποιήσει τον μεγαλύτερο και δυσκολότερο στόχο της ζωής της, μετεράστια σωματική κόπωση αλλά με ακόμα μεγαλύτερη ψυχική ικανοποίηση.

Με απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση, προγραμματισμό και έχοντας δίπλα της μια ομάδα ανθρώπων που την στήριζε κάθε στιγμή, περπάτησε για ένα και μόνο σκοπό: την ενίσχυσητου Συλλόγου γονιών παιδιών με καρκίνο «Φλόγα».

Ξεκινώντας από το Ναύπλιο και διασχίζοντας το Άργος, τις Μυκήνες, την Νεμέα, το Χιλιομόδι, την Αρχαία Κόρινθο, Κόρινθο, Λουτράκι, τα Ίσθμια, τους Αγίους Θεοδώρους, την Κινέτα, τα Μέγαρα, την Νέα Πέραμο και τον Ασπρόπυργο, έχοντας την συμπαράσταση από κατοίκους και φορείς των περιοχών, έφτασε στο Λιμάνι του Πειραιά, την 5ηημέρα του Μαραθωνίου. Πλήθος κόσμου περπάτησε μαζί της από εκεί και μέχρι τον τερματισμό, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Κοτζιά.

Στον τερματισμό της στο Δημαρχείο Αθηνών στην Πλατεία Κοτζιά, την υποδέχτηκε το ραδιοφωνικό της ταίρι από την πρωινή εκπομπή «EasyBreakfast», Στάθης Χριστοφορίδης. Μαζί τους βρέθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, η Κατερίνα Γκαγκάκη, Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών, η Μαρία Τρυφωνίδη, ΠρόεδροςΣυλλόγου γονιών παιδιών με καρκίνο «Φλόγα», παιδιά και γονείς του συλλόγου, καθώς και φίλοι, θαυμαστές και συνάδελφοιτης Μαρίας, χειροκροτώντας την υπεράνθρωπη προσπάθειά της!

Ευχαριστούμε θερμά και τους Θόδωρο Σκυλακάκη, αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών,Αναστάσιο Παπαδόπουλο, Αντιδήμαρχο Τεχνικής ΥπηρεσίαςΑσπροπύργου, Θοδωρή Ιακωβίδη,Πρωταθλητή Άρσης Βαρών, Kώστα Μαρτάκη,Καλομοίρα, Mάρκο Σεφερλή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργο Καρπή, Ιδρυτή της MicroSkateHellas,την «RunningTeam» τουΟμίλου Σφακιανάκη, την Μαρία Γεωργάκαινα, τον Βασίλη Κουμεντάκο, την Φελίσια Τσαλαπάτηκαι την εμπορική διεύθυνση των ραδιοφώνων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ που περπάτησαν και εμψύχωσαν την Μαρία σε διάφορα σημεία της διαδρομής.

Ειδική μνείαστους ανθρώπους που ήταν στο πλάι της Μαρίας Κωνσταντάκη καθ’ όλη την διάρκεια του Μαραθωνίου, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να έχει στεφθεί με τόση επιτυχία η ενέργεια: Γιώργος Λαμπρινούδης, Παθολόγος (νοσοκομείο Υγεία), Μάκης Σολδάτος, Φυσιοθεραπευτής (Φυσιοθεραπευτικό τμήμα MetropolitanGeneral), Γιάννης Μακρής και Γιάννης Ντιγκόζης από την εταιρία Αrmonia-ZenEvents, Νίκος Σφαρνάς, videographer και Ελίνα Μάλαμα

Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Σφακιανάκη για την αγορά καρδιογράφου και το ξενοδοχείο REX στο Ναύπλιο για την φιλοξενία.

Πάνω από όλους, ο easy97,2 ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την ενέργεια μέσω τηλεφωνικής κλήσης και SMS!


Πηγή: markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Μαρία Κωνσταντάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551