Αναζήτηση
Mία ατάκα στο Twitter του Game of Thrones «έριξε» το διαδίκτυο | iShow.gr
Ειδήσεις
Mία ατάκα στο Twitter του Game of Thrones «έριξε» το διαδίκτυο
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
14:08


Το tweet έχει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες«μου αρέσει»και δεκάδες χιλιάδεςαπαντήσεις, ανθρώπων που περιμένουν να δουν ένα διαφορετικό τέλος, αφού η τελευταία σεζόν απογοήτευσε σε μεγάλο βαθμό τους φανατικούς φίλους της σειράς.

Πολλοί είναι αισιόδοξοι ότι το δίκτυο HBOπροαναγγέλλει ένα νέο φινάλε, προκειμένου να καλύψει τις αντιφατικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, πράγμα που είναι μάλλον απίθανο στην πραγματικότητα.

Η ανάρτηση έγινε σε χρόνο-ρεκόρ πρώτο trending παγκοσμίως στο Twitter και τα σχόλια χρηστών αποτυπώνουν τον διαδικτυακό πόλεμο που ξέσπασε με αφορμή τη διάσημη σειρά.

Χαρακτηριστικό είναι το tweet ενός δημοσιογράφου τωνNew York Times Astead W. Herndon., ο οποίος έγραψε ότι«αν το HBO θέλει να παρακολουθήσω μια συνέχεια του Game Of Thrones, θέλω μια προσωπική συγγνώμη για τη σεζόν 8».

«Διορθώστε τη σεζόν 8. Θα μπορούσατε πιθανώς να το κάνετε σε τρία επεισόδια», έγραψε ο συγγραφέας John Hornor Jacobs.

«Ο Χειμώνας πέρασε. Τον καταστρέψατε», απάντησε ένας άλλοςχρήστης.

Το tweet ίσως ανέβηκε για να τιμήσει τα δέκα χρόνια από την έναρξη της σειράς,η οποία έκανε πρεμιέρα στις 17 Απριλίου 2011. Το HBOέχει δρομολογήσει επετειακές προβολές, συνεντεύξεις κ.λπ για τους φανς της σειράς που άφησε εποχή με το συμπλήρωμα μιας δεκαετίας.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551