Αναζήτηση
ΑΝΤ1: Αλλάζει ο προγραμματισμός για τον "Εκατομμυριούχο" | iShow.gr
Ειδήσεις
ΑΝΤ1: Αλλάζει ο προγραμματισμός για τον "Εκατομμυριούχο"
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
17:37


Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στον ανταγωνισμό τη νέα σεζόν με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στο πρόγραμμά του. Το δημοφιλές παιχνίδι έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση αφού μεταδιδόταν για περίπου μία δεκαετία αλλάζοντας τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δημοσιεύματα το τηλεπαιχνίδι επρόκειτο να βγει στο πρώτο μισό της σεζόν. Έτσι θα πήγαινε λίγο πιο πίσω το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» που επίσης επιστρέφει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ωστόσο όπως φαίνεται ο προγραμματισμός του καναλιού άλλαξε.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στοnewsit.grείναι πολύ πιθανό το talent show να μετακινηθεί στην αρχή της σεζόν αφού ο «Εκατομμυριούχος» πηγαίνει για την επόμενη χρονιά. Σκοπός των ανθρώπων του ΑΝΤ1, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά είναι το παιχνίδι να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό δημοσίευμα ακόμη δεν έχει κλείσει και ο άνθρωπος που θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιαζόταν ως φαβορί αλλά οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 κάνουν δοκιμαστικά προκειμένου να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο.

Μένει να δούμε σε ποια ζώνη θα ενταχθεί το τηλεπαιχνίδι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να το δούμε και Σαββατοκύριακο.

Πηγή: dailymedia.com.gr



Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551