Αναζήτηση
Ιωσήφ Μαρινάκης βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
18/10/1969
Ηλικία
55
Βιογραφικό
Ο Ιωσήφ Μαρινάκης (Κρήτη, 18 Οκτωβρίου 1969) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε το 1969 στην Κρήτη. Το 1994 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας τις σπουδές του στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μ.Βογιατζή Τράγκα από όπου αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου των σπουδών του έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά "Οι Μεν και Οι Δεν".

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές έκανε την πρώτη του δουλειά ως ηθοποιός συμμετέχοντας στο βασικό καστ της καθημερινής σειράς του Mega Channel "Απαγορευμένη Αγάπη" από το 1999 μέχρι το 2001.

Τη σεζόν 2001-2002 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά "Οι Τρεις Χήρες" ενώ έκανε κάποιες εμφανίσεις στις σειρές "Νιρβάνα" και "Βότκα Πορτοκάλι".

Ακολούθησε η σειρά "Αχ και να ξερες" τη σεζόν 2002-2003 και η σειρά "Πεθαίνω για σένα" τη σεζόν 2003-2004. Τη σεζόν 2004-2005 συμμετείχε σε τρεις ιστορίες της σειράς "10η εντολή και σε κάποια επεισόδια της σειράς "Σαν γλυκό του κουταλιού".

Έγινε ευρύτερα γνωστός τη σεζόν 2005-2006 μέσω της σειράς του Στράτου Μαρκίδη "Της Αγάπης Μαχαιριά" στο ρόλο του Γιώργη Σταματάκη. Η σειρά σημείωσε και μεγάλη επιτυχία και διήρκησε για δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Παράλληλα τη σεζόν 2006-2007 πρωταγωνίστησε μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στην σειρά "Η Τελευταία Παράσταση" που είχε ως θέμα τη ζωή και το έργο της Έλλης Λαμπέτη. Ακολούθησε η δραματική σειρά "Ο γητευτής" τη σεζόν 2007-2008.

Από το 2008 μέχρι το 2010 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τη Ζέτα Δούκα και την Χριστίνα Αλεξανιάν στην κωμική σειρά του Mega Channel "Λάκης ο γλυκούλης". Ακόμη το 2009 συμμετείχε στη σειρά "Έχω να μυστικό".

Τη σεζόν 2011-2012 παρουσίασε μαζί με τη σεφ Ντίνα Νικολάου την τρίτη σεζόν της μαγειρικής εκπομπής "Νηστικοί Πράκτορες" στο Star Channel.

Από το 2014 μέχρι το 2016 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά της Βάνας Δημητρίου "Ρουα Ματ" ενώ τη σεζόν 2016-2017 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον τέταρτο κύκλο της καθημερινής σειράς "Μπρούσκο".

Το 2014 παντρεύτηκε τη γυμνάστρια Χρύσα Καλπάκη με πολιτικό γάμο στο Μανχάταν ενώ το 2016 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός τους γάμος στην Κρήτη.
Τελευταίες ειδήσεις
Ιωσήφ Μαρινάκης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά! Ιωσήφ Μαρινάκης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά!  πριν 11 μήνες
Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν νιώθω ευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής μου» Ιωσήφ Μαρινάκης: «Δεν νιώθω ευτυχισμένος αυτή την περίοδο της ζωής μου»  πριν 3 χρόνια
Χρύσα Καλπάκη: Ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιό της με τον Ιωσήφ Μαρινάκη Χρύσα Καλπάκη: Ξανά ερωτευμένη μετά το διαζύγιό της με τον Ιωσήφ Μαρινάκη  πριν 3 χρόνια
Διαζύγιο Διαζύγιο "βόμβα" στην Ελληνική σόουμπιζ   πριν 3 χρόνια
Ιωσήφ Μαρινάκης: ''Όταν με βλέπω σε μια σειρά ή μια ταινία, δεν...'' Ιωσήφ Μαρινάκης: ''Όταν με βλέπω σε μια σειρά ή μια ταινία, δεν...''  πριν 5 χρόνια
Ιωσήφ Μαρινάκης: ''Οι Κύπριοι επενδύουν στις σειρές τους'' Ιωσήφ Μαρινάκης: ''Οι Κύπριοι επενδύουν στις σειρές τους''  πριν 5 χρόνια
Ιωσήφ Μαρινάκης: Σε συζητήσεις για νέο σίριαλ Ιωσήφ Μαρινάκης: Σε συζητήσεις για νέο σίριαλ  πριν 5 χρόνια
Ιωσήφ Μαρινάκης: Τα τελευταία έξι χρόνια που άρχισαν οι Ελληνοκυπριακές συμμαχίες βελτιώθηκαν οι Κυπριακές παραγωγές! Ιωσήφ Μαρινάκης: Τα τελευταία έξι χρόνια που άρχισαν οι Ελληνοκυπριακές συμμαχίες βελτιώθηκαν οι Κυπριακές παραγωγές!  πριν 5 χρόνια
Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη: Κάνουν διακοπές στην έρημο του Μαρακές! Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη: Κάνουν διακοπές στην έρημο του Μαρακές!  πριν 5 χρόνια
Τροχαίο ατύχημα για Έλληνα ηθοποιό! Έπεσε με τη μηχανή του Τροχαίο ατύχημα για Έλληνα ηθοποιό! Έπεσε με τη μηχανή του  πριν 5 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551