Φλωρέττα Ζάννα
Η Φλωρέττα Ζάννα είναι Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Μεσσηνίας το 1936. Το πραγματικό της όνομα είναι Στυλιανέα Ανθή. Υπήρξε σύζυγος του σκηνοθέτη Ντίνου Δημόπουλου, από το 1970 έως το 2003, μέχρι το θάνατο του τελευταίου. Είχε ρόλους σε πολλές ταινίες του και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά.

Φιλμογραφία
Αγάπη και Αίμα (1968)
Η Αρχόντισσα κι ο Αλήτης (1968)
Κατηγορώ τους Ανθρώπους (1966)
Κοινωνία Ώρα Μηδέν (1966)
Οι Κυρίες της Αυλής (1966)
Αμόκ (1963)
Όταν Λείπει η Γάτα (1962)
Αμαρυλλίς (Το Κορίτσι της Αγάπης) (1959)


Συμμετοχές
Αγάπη και αίμα (1968)
Η αρχόντισσα και ο αλήτης (1968)
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)
Οι κυρίες της αυλής (1966)
Αμόκ (1963)
Όταν λείπει η γάτα (1962)
Αμαρυλλίς, το κορίτσι της αγάπης (1959)
© 2020 iShow.gr