Νίτσα Μαρούδα
Ελληνίδα ηθοποιός και πεθερά του πολιτικού Βαγγέλη Μειμαράκη

Φιλμογραφία
Υποψήφιοι Βουλευτές και Βουλευτίνες (1980)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972) [Νίτσα]
Πως Καταντήσαμε Σωτήρη (1972) [Σωτήρης]
Ένα αστείο κορίτσι (1970) [Νατάσσα]
Ο Σταύρος είναι Πονηρός (1970) [Κασσιανή]
Η νεράιδα και το παληκάρι (1969)
Η ωραία του κουρέα (1969) [Σοφία Ψαλίδα]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα!.. (1969) [Κατίνα]
Το ανθρωπάκι (1969) [Λουλούκα]
Το λεβεντόπαιδο (1969) [Λάουρα]
Η αρχόντισα κι ο αλήτης (1968) [(φίλη Παναγή)]
Ο Μικές παντρεύεται (1968) [Σίτσα Συναξαρίδου]
Ποιος Θανάσης!! (1968) [Ελπίδα Τρίκορφου]
Η βουλευτίνα (1966) [Αλίκη]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966) [Μπίλι (Εριφύλλη Κατσιποδαράκη)]
Ο παπατρέχας (1966) [Ναυσικά (Νάνσυ) Λαγού]
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965) [Θάλεια Κωνσταντινέα]
Μια τρελλή τρελλή οικογένεια (1965) [Φιλιώ]
Ο ουρανοκατέβατος (1965) [Μαίρη]
Πάρε το Δάκρυ μου (1965)Στοργή (1965) [Μαρίνα]
Τέντυ μπόυ... αγάπη μου (1965) [Πόπη]
Δις διευθυντής (1964) [Βίκυ Μελίδου]
Ο Πολύτεκνος (1964)Νειάτα στο Πεζοδρόμιο (1964) [Σόνια Αγγέλου]
Εμείς τα μπατιράκια (1963) [Τριανταφυλλιά]
Φυγή (1963)
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962) [Πιπίτσα]
Το Καρπουζάκι (1962)
Κατήφορος (1961) [Μαρία Σιάκα]
Η Νάνσυ την... Ψώνισε (1960)
Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (1960)
Το Αγρίμι (1960)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ... (1960)

Συμμετοχές
Βουλευτές και βουλευτίνες (1981)
Ο μάγκας με το τρίκυκλο (1972)
Πως καταντήσαμε Σωτήρη (1972)
Ένα αστείο κορίτσι (1970)
Ο Σταύρος είναι πονηρός (1970)
Η νεράιδα και το παλικάρι (1969)
Η ωραία του κουρέα (1969)
Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα (1969)
Ποιος Θανάσης (1969)
Το ανθρωπάκι (1969)
Το λεβεντόπαιδο (1969)
Η αρχόντισσα και ο αλήτης (1968)
Ο Μικές παντρεύεται (1968)
Η βουλευτίνα (1966)
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)
Ο παπατρέχας (1966)
Η στοργή (1965)
Κάλιο πέντε και στο χέρι (1965)
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)
Ο ουρανοκατέβατος (1965)
Τέντυ μπόι αγάπη μου (1965)
Δεσποινίς Διευθυντής (1964)
Δις διευθυντής (1964)
Νιάτα στο πεζοδρόμιο (1964)
μουσική
Ο πολύτεκνος (1964)
Εμείς τα μπατιράκια (1963)
Φυγή (1963)
Μην είδατε τον Παναή (1962)
Το καρπουζάκι (1962)
Η Νάνσυ την ψώνισε (1961)
Κατήφορος (1961)
Το νησί των πειρασμών (1961)
Μακρυκωσταίοι και Κοντογιωργηδες (1960)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ (1960)
Το αγριμι (1960)
I neraida kai to palikari
© 2020 iShow.gr