Βλάσσης Μπονάτσος

Ο Βλάσσης Μπονάτσος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου 1951 και υπήρξε δημοφιλής ροκ τραγουδιστής, ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής. Γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου άρχισε την καριέρα του δημιουργώντας το μουσικό συγκρότημα Πελόμα Μποκιού, στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Το όνομα του πήρε από τα αρχικά των ονομάτων των μελών του γκρουπ, όπου είχε υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία ο «Γαρύφαλλος».

Στις αρχές της δεκαετίας του 80' πρωταγωνίστησε στην θρυλική θεατρική παράσταση "Εβίτα" με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη παίζοντας το ρόλο του Τσε. Με την "εθνική" σταρ της Ελλάδας διατήρησε ερωτική σχέση για αρκετά χρόνια. Επίσης έπαιξε σε ελληνικές ταινίες και σειρές και παρουσίασε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα όπως "Με το κλειδί στο χέρι" στην κρατική τηλέοραση, τις Κόντρες, το Βλας Μπακ, το Άλλα Κόλπα και το Πάμε για άλλα. Το 1996 παντρεύτηκε την Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, με την οποία απέκτησαν μια κόρη, τη Ζένια.

Απεβίωσε πρόωρα στις 14 Οκτωβρίου του 2004 σε ηλικία 54 ετών. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν ο θάνατός του οφείλεται σε «αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα»..

Συμμετοχές
Βίτσια γυναικών (2000)
Γυναίκες δηλητήριο (1993)
Απαράδεκτοι (1991)
Βλάσσης
Ο δραπέτης (1991)
Σίμος
Πατρίς ληστεία οικογένεια (1987)
Η στροφή (1982)
Τραγούδι
Άλλα κόλπα
Παρουσίαση
Απαράδεκτοι
Βλάσσης
Καραφλός δολοφόνος
Βλάσσης
Μόδα ΄91
Βλάσσης
Ο εραστής έρχεται
Βλάσσης
© 2020 iShow.gr