Αναζήτηση
Ηλέκτρα Νικολούζου βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε το 1977 και αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 1997 και από το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κούν το 2000.

Συνεργάστηκε στο θέατρο με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στις παραστάσεις Εθνικός Ύμνος και Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η τρίτη μνήμη, με τον Eric Pold στο Δημόσιοι Χώροι και με τον Γιάννη Χουβαρδά στη Βερενίκη.

Η Χορωδία του Χαρίτωνα είναι η δεύτερη συμμετοχή της σε ταινία μεγάλου μήκους, ενώ προηγήθηκε το Γαλάζιο Φόρεμα του Γιάννη Διαμαντόπουλου.

Συμμετέχει ακόμα, στην τηλεοπτική σειρά Γη και Ουρανός, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά είναι στο "Steps" που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. (2011)
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Άρης Σερβετάλης-Έφη Μπίρμπα: Η Καρδιά του Σκύλου τους «χτυπάει» πλέον δυνατά στο «Θέατρο Κιβωτός» Άρης Σερβετάλης-Έφη Μπίρμπα: Η Καρδιά του Σκύλου τους «χτυπάει» πλέον δυνατά στο «Θέατρο Κιβωτός»  πριν 3 μήνες
"Η Καρδιά του Σκύλου"- η Έφη Μπίρμπα και ο Άρης Σερβετάλης επιστρέφουν στο θέατρο Κιβωτός  πριν 5 μήνες
Τα «ονειρικά» Βατράχια σε σκηνοθεσία της Έφης Μπίρμπα στο Κατράκειο Τα «ονειρικά» Βατράχια σε σκηνοθεσία της Έφης Μπίρμπα στο Κατράκειο  πριν 7 μήνες
Τα Βατράχια της Έφης Μπίρμπα σε περιοδεία Τα Βατράχια της Έφης Μπίρμπα σε περιοδεία  πριν 8 μήνες
«Μαύρο Ρόδο»: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς «Μαύρο Ρόδο»: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της σειράς  πριν 2 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551