Χρήστος Σπανός
Ο Χρήστος Σπανός γεννήθηκε το 1974.
Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Εθνικού Θεάτρου.Συμμετείχε σε σεμινάρια υποκριτικής με τον Μ.Βολανάκη και σε άλλα στο θεατρικό Εργαστήρι Β.Διαμαντοπουλου.

Θέατρo:
Με το Εθνικό Θέατρο:Αχαρνής (σκην.Δ.Χρονόπουλου), Βάτραχοι(σκην.Κ.Τσιάνου), Εμείς οι Άλλοι( σκην.Β.Αρδίττη),Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι (σκην.Κ.Δαμάτη), Οι φοιτηταί (σκην.Κ.Τσιάνου),Νεφέλες(σκην.Γ.Ιορδανίδη),Miserere (σκην.Κ.Τσιάνου),Η τρελή του Σαγιώ (σκην.Κ.Δαμάτη) , Ποιά Ελένη; (σκην.Μ.Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου) , Μάνα Κουράγιο (σκην.Κ.Τσιάνου). Με το Χοροθέατρο "Ήρως Γάλλος": Εξέδυσαν με (σκην.Π.Γάλλια).
Με την Χοροκίνηση Ισ.Σιδέρη :Τρωάδες.Με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας:Λυσιστράτη (σκην.Θ.Μουμουλίδη). Με το σύνολο A PIACERE της Μελίνας Παιονίδου: Aristofanis a piacere. Στο ελεύθερο θέατρο: Blood Brothers (σκην.Β.Νικολαίδη-Δ.Σεϊτάνη), Τα σκουπίδια (σκην.Γ.Μπέζου), Ο βιολιστής στη στέγη (σκην.Κ.Τσιάνου), Ξενοδοχείο ο Παράδεισος (σκην.Γ.Μπέζου), Δυό τρελοί-τρελοί παραγωγοί (σκην.Σ.Φασουλή).

Κινηματογράφος:
Βασιλική του Β.Σερντάρη.

Τηλεόραση:
Μιά στιγμή, δυό ζωές του Δ.Αρβανίτη, Επτά θανάσιμες πεθερές του Γρ.Πετρινιώτη, Safe Sex των Μ.Ρέππα- Θ.Παπαθανασίου, Άκρως Οικογενειακόν του Α.Μορφονιού, Κόκκινος κύκλος του Π.Κοκκινόπουλου, Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι του Χρ.Παληγιαννόπουλου, Δέκα μικροί μήτσοι του Λ.Λαζόπουλου.
Συμμετοχές
Μη με σκας (2015)
Dancing with the stars 5 (2014)
Διαγωνιζόμενος
Πέμπτη και 12 (2014)
Chicago (2012)
Νεφέλες του Αριστοφάνη από το Εθνικό Θέατρο: Καλοκαίρι 2012 (2012)
Πίσω στο σπίτι (2011)
Περικλής
Το δυάρι - Ιστορίες καθημερινής συναλλαγής (2011)
Τόλης Νικολάου
Μια στιγμή, δυο ζωές (2007)
Safe sex (2005)
Βασιλική (1997)
Άκρως οικογενειακόν
Θοδωρής ετών 33 μχ
Θοδωρής
© 2020 iShow.gr