Μαίρη Φαρμάκη
Η Μαίρη Φαρμάκη γεννήθηκε το 1949. Ήταν Ελληνίδα ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε ταινίες και σειρές κυρίως το 1970 με 1980. Η ηθοποιός που όλοι είχαν να λένε για το ήθος και την καλοσύνη της, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 63 ετών. Χτυπημένη από την επάρατη νόσο, η Μαίρη Φαρμάκη, είχε αποσυρθεί χωρίς να έχει δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της υγείας της. Πάλεψε σκληρά αλλά δεν τα κατάφερε..

Φιλμογραφία:
Και ξανά προς τη δόξα τραβά -1980
Ο ποδόγυρος - 1980
Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς - 1973
Αιχμάλωτοι του μισούς - 1972
Δουλικό αμέσου δράσεως - 1972
Η Αλίκη δικτάτωρ - 1972
Συμμορία εραστών - 1972
Εθελοντής στον ερώτα - 1971
Κρεβατομουρμούρα - 1971
Ο Μανωλιός ξανακτυπά - 1971
Ο τρελοπενηντάρης - 1971
Το φρούριο των αθάνατων - 1971
Η ταξιτζού - 1970
Ο νάνος και οι 7 χιονάτες - 1970
Συμμετοχές
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)
Ο ποδόγυρος (1980)
Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς (1973)
Αιχμάλωτοι του μισούς (1972)
Δουλικό αμέσου δράσεως (1972)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)
Συμμορία εραστών (1972)
Εθελοντής στον ερώτα (1971)
Κρεβατομουρμούρα (1971)
Ο Μανωλιός ξαναχτυπά (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Το φρούριο των αθάνατων (1971)
Η ταξιτζού (1970)
Ο νάνος και οι 7 χιονάτες (1970)
© 2020 iShow.gr