Αναζήτηση
Σάσα Γκρέι βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
14/03/1988
Ηλικία
36
Βιογραφικό
Η Σάσα Γκρέι, ή αλλιώς Μαρίνα Ανν Χατζή (λόγω του ελληνικής καταγωγής μπαμπά της), γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1988 στην Καλιφόρνια από μία μεσοαστή οικογένεια. Είναι Αμερικανή πορνοστάρ που ασχολείται επίσης με την ηθοποία, το modeling και την μουσική. Πρόσφατα, μάλιστα, ψηφίστηκε στην 3 θέση των πιο sexy πορνοστάρ παγκοσμίως. Έχει ακόμα κερδίσει πολλές φορές,την περίοδο 2007 - 2010, στα Βραβεία AVN (Adult Video News Awards).

Οι γονείς της Σάσα χώρισαν όταν ήταν 5 ετών και την κηδεμονία της ανέλαβε η μητέρα της η οποία ξαναπαντρεύτηκε το 2000. Στο Λύκειο αναγκάστηκε να αλλάξει τέσσερα σχολεία παρόλο που τα κατάφερε και το τελείωσε στα 17 της. Το Φθινόπωρο του 2005, παρακολούθησε κάποια μαθήματα πάνω στο χωρό και την ηθοποιία. Σε ηλικία 18 ετών δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο κατάφερε να εξοικονομήσει 7,000 $ μέσα σε ένα μήνα. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου άρχισε να συμμετέχει σε αισθησιακές ταινίες. Το καλλιτεχνικό της όνομα ήταν Anna Karina μέχρι που κατέληξε στο Sasha Grey. Το "Sasha" το επέλεξε από την Sasha Konietzko του συγκροτήματος KMFDM και το "Grey" από την ταινία "Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι".

Στην πρώτη της ταινία πορνό είχε παρτενέρ τον Rocco Siffredi και σκηνοθέτη τον John Stagliano. 6 μήνες αργότερα πολύ την αποκαλούσαν ήδη, την επόμενη Jenna Jameson. Τον Ιούλιο του 2007, εκλέχτηκε "Pet of the month" και φωτογραφήθηκε από τον Φωτογράφο Μόδας Terry Richardson. Το 2008, έγινε η νεότερη πορνοστάρ που κέρδισε τα AVN Awards για την "Καλύτερη Σκηνή Στοματικού Έρωτα" και το 2011 είναι που συγκαταλέχθηκε στη λίστα του CNBC των 12 διασημότερων πορνοστάρ.

Η Σάσα Γκρέι έχει εκδόσει και βιβλίο με τίτλο "Neü Sex" το οποίο αναμενόταν να κυκλοφορήσει από τις 30 Νοεμβρίου 2010 αλλά ακόμα δεν διατίθεται στην αγορά. Επίσης, από το 2006 γυρίζει σε ντοκιμαντέρ την αυτοβιογραφία της γύρω από τα βιώματα της όταν ήταν 18 έως 21 ετών.

Για την προσωπική της ζωή, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, έχει γίνει γνωστό ότι ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ian Cinnamon.

Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Η Sasha Grey δήλωσε καλύτερη της E.L. James Η Sasha Grey δήλωσε καλύτερη της E.L. James  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551