Αναζήτηση
Κίσια Κόουλ (Keyshia Cole) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
24/10/1983
Ηλικία
41
Βιογραφικό
Η Κίσια Κόουλ είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια με ιταλικές ρίζες, που ανήκει στην R&B σκηνή, τραγουδοποιός και δισκογραφική παραγωγός. Το πρώτο της άλμπουμ έγινε πλατινένιο το 2005. Η ίδια έχει στο ενεργητικό της δύο υποψηφιότητες για Βραβείο Γκράμι.

Γεννήθηκε στο Όκλαντ στην Καλιφόρνια, στις 24 Οκτωβρίου του 1983 από Αφροαμερικανίδα μητέρα και Ιταλοαμερικανό πατέρα. Η μητέρα της ήταν τοξικομανής και έτσι η Ιβόν Κόουλ έγινε θετή της μητέρα, κάτι που η ίδια η Κίσια έμαθε σε ηλικία επτά ετών.
Σε ηλικία 12 ετών έκανε τις πρώτες της ηχογραφήσεις με τον MC Hammer. Το 2004 η νεαρή τραγουδίστρια κίνησε την προσοχή του επικεφαλής της δισκογραφικής εταιρείας A&M Records, Κλάιβ Ντέιβις. Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο The Way It Is , που περιείχε τις επιτυχίες "I Changed My Mind", "I Should Have Cheated" και "Love". Το άλμπουμ έκανε την πρώτη του παρουσία στα τσαρτς στο #6 στις ΗΠΑ και πούλησε 89.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα από την κυκλοφορία του.
Έτσι, έγινε πλατινένιο. Ακολούθησε η κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ, με τίτλο |Just like You, το 2007.
Σε αυτό περιέχονται τα τραγούδια "Let It Go " με τη συμμετοχή των Μίσι Έλιοτ και Lil' Kim, "I Remember", "Shoulda Let You Go" και το "Heaven Sent ". Αυτό το άλμπουμ είχε επίσης μεγάλη επιτυχία πουλώντας 281.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Η Κόουλ προτάθηκε για δύο Γκράμι κατά την 50ή απονομή των βραβείων, το 2008.

Σήμερα ζει με την μητέρα της , τα αδέρφια της και το γιο της στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Το 2007 έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση της BET το ριάλιτι σόου "Keyshia Cole: The Way It Is". Το πρόγραμμα σημείωσε ρεκόρ θεαματικότητας και έγινε το πλέον επιτυχημένο στην ιστορία του εν λόγω σταθμού
Φωτογραφίες
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551