Γιώργος Τσούλης
Μεγάλωσε στην πιτσαρία του πατέρα του, στο Αιγάλεω, όμως δεν είχε μπει ποτέ στη διαδικασία να φτιάξει ο ίδιος κάποιο φαγητό ή να βοηθήσει τους γονείς του στην κουζίνα. Η σχολή μαγειρικής Le Monde ήταν η πρώτη του εμπειρία με τη μαγειρική και με αυτές τις γνώσεις ξεκίνησε τη δική του αναζήτηση νέων γεύσεων, υλικών και τεχνικών μαγειρικής αλλά και ζαχαροπλαστικής.
Έκτοτε, ο Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων, έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από επιτυχημένες και ιδιαίτερα δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα (Mega, Alpha, Open TV) και Κύπρο (Sigma TV), ενώ αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο για διεθνή brands.
Με το μοναδικό του ταπεραμέντο και την αμεσότητα στην επικοινωνία, ο Chef Γιώργος Τσούλης έχει αποκτήσει πλέον το δικό του κοινό που συνεχώς αυξάνεται και τον ακολουθεί πιστά σε όλα του τα social media platforms (IG, FB, YouTube).
Στο cooking studio #tsoulomageiremata που δημιούργησε στα Μελίσσια, εκτός από την παραγωγή των Youtube video-εκπομπών του, πραγματοποιούνται και cooking workshops, R&D, food tastings, private dinning, φωτογραφίσεις κ.α.
Υπήρξε ο μάγειρας αγαπημένων εκπομπών στην Ελληνική τηλεόραση («Jenny Jenny» στο MEGA Channel, «Eleni» στον Alpha TV, «Ευτυχείτε» στο OPEN TV), ενώ το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου τον αγάπησε μέσα από την εκπομπή μαγειρικής «Μια Βαλίτσα Γεύσεις» που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο Sigma TV.
Σύντομα θα τον απολαμβάνουμε τηλεοπτικά και σε δική του νέα μαγειρική εκπομπή.
Συμμετοχές
Μη μασάς (2020)
Chef
© 2021 iShow.gr