Λάουρα Νάργες
Η Λάουρα Νάργιες γεννήθηκε το 1989 στη Γερμανία από πατέρα Γερμανό και μητέρα Ελληνίδα.

Από πολύ μικρή, η Λάουρα είχε έφεση στον καλλιτεχνικό κλάδο. Ερέθισμα της ήταν η Britney Spears.

Ζωγράφιζε με τις ώρες, χόρευε, τραγουδούσε …μπροστά στον καθρέφτη, έγραφε δικούς της στίχους και «παρουσίαζε» τον καιρό στο δωμάτιό της!

Ήθελε να γραφτεί σε σχολή χορού, πιάνου ή φωνητικής, αλλά ο πατέρας της, ως γυμναστής, προτιμούσε να ασχοληθεί με τα sports.

Έτσι, η Λάουρα συμμετείχε σε ομάδες βόλεϊ και τένις, μέχρι που στην ηλικία των δεκατεσσάρων ανακάλυψε μια σχολή hip hop.

Κατάφερε να πείσει τους γονείς της να ασχοληθεί μ’ αυτό και στη συνέχεια συμμετείχε σε αμέτρητους διαγωνισμούς χορού σε όλη τη Γερμανία.

Σε ηλικία 17 ετών, τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τα έκανε μέσω του talent show "So you think you can dance" του MEGA χωρίς όμως να φτάσει μέχρι το τέλος.

Οι περισσότεροι άρχισαν να τη γνωρίζουν μέσα από την εκπομπή Your Space στο ΜAD TV ενώ ακολούθησε η εκπομπή Escape στην ΕΤ1 όπου μαζί με τρία ακόμα άτομα παρουσίαζε μια άκρως νεανική εκπομπή αφιερωμένη στην τεχνολογία και τα gadgets.

Από τον Οκτώβριο του 2011 για το ΟΛΑ 11,  βρισκόταν στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη έχοντας βασικό ρόλο ως ένα από τα κορίτσια του.

Η Λάουρα ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα και χορεύει από τότε που ήταν πέντε ετών, ενώ έχει αποφοιτήσει από σχολή χορού στη Γερμανία
Φωτογραφίες


Συμμετοχές
Survivor (2017)
Party Dancing with the Stars 3 (2013)
Dancing with the stars 3 (2012)
Dancing with the stars 3 (2012)
Dancing with the Stars 3 - 1o live (2012)
Dancing with the Stars 3 - 2o live (2012)
OLA 12 (2011)
Συμπαρουσίαση - Γερμανίδα επίτροπος
Escape
Παρουσίαση
City hopping
Παρουσίαση
© 2021 iShow.gr