Αναζήτηση
Δήμητρα Καλφούτζου βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Δήμητρα Καλφούντζου γεννήθηκε στην Αθήνα και όπως λέει και η ίδια: «Είμαι η τρίτη και ελπίζω όχι φαρμακερή κόρη της οικογένειας Καλφούντζου!»

Η σχέση της με τη δημοσιογραφία «χτίστηκε» σταδιακά. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική, η οποία την έφερε κοντά στην αθλητική δημοσιογραφία κι έτσι ανακάλυψε ότι αυτή τη δουλειά ήθελε να κάνει στη ζωή της.

Στη συνέχεια βέβαια την κέρδισε το ελεύθερο ρεπορτάζ και το αθλητικό έμεινε σαν χόμπι στη ζωή της, αφού πάντα ρίχνει μια ματιά στις αθλητικές σελίδες.

Οι πρώτες της δουλειές ήταν σε έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά), αφού το γράψιμο ήταν αυτό που της άρεσε πάντα. Αργότερα βέβαια γνώρισε τον κόσμο της τηλεόρασης, όπου έζησε πολλές όμορφες στιγμές και σημαντικές συνεργασίες.

Οπως μάλιστα λέει: «Σίγουρα στις πιο σημαντικές ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί είναι η παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, το οποίο είναι πολύ μεγάλο σχολείο, αλλά και η συμμετοχή μου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, που είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, καθώς μπορείς να ξετυλίξεις την προσωπικότητά σου στον “αέρα”, αντίθετα με το δελτίο». 
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Δήμητρα Καλφούτζου: Από τη Μενεγάκη...στον Τσουρό... Δήμητρα Καλφούτζου: Από τη Μενεγάκη...στον Τσουρό...  πριν 9 μήνες
Από τους «ΚουΚου» στην «Ελένη» Από τους «ΚουΚου» στην «Ελένη»  πριν 3 χρόνια
Από την Από την "Φωλιά των Κου Κου" στην εκπομπή της Μενεγάκη: Για ποια πρόκειται;  πριν 3 χρόνια
Τι θα κάνουν στο Star ο Σπύρος Σιγούρος και η Δήμητρα Καλφούτζου τη νέα σεζόν; Τι θα κάνουν στο Star ο Σπύρος Σιγούρος και η Δήμητρα Καλφούτζου τη νέα σεζόν;  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551