Αναζήτηση
Βικτώρια Ταγκούλη βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αθήνα . Σε ηλικία 2 χρονών τραγούδησε το πρώτο της τραγούδι σε ένα μπαλκόνι της οδού Κίου στην Κυψέλη.Είχε τόσο δυνατή φωνή που ακουγότανε μέχρι την πλατεία.Ηταν η πρώτη της <<παράσταση>>. Αυτό ήταν η αρχή!!! Στα δώδεκά της χρόνια ξεκίνησε τις μουσικές τις σπουδές.Τώρα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης , πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών και διπλωματούχος μονωδίας με βαθμό Άριστα Παμψηφεί και πρώτο βραβείο με καθηγητή τον Κωνσταντίνο Πασχάλη.
Τον Ιούλιο του 2008 πρωταγωνίστησε στο μονόπρακτο μιούζικαλ <<Πρός Κατεδάφιση>> του Tenesse Williams σε μουσική Χρήστου Θεοδώρου,λιμπρέτο Διαμαντή Γκιζιώτη και σκηνοθεσία Γρηγόρη Χατζάκη, το οποίο παρουσιάστηκε στον εξωτερικό χώρο του Art House Teater Club πάνω στις γραμμές του τρένου στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.
Το χειμώνα του 2007-8 συμμετείχε στην παράσταση <<Εγκλήματα κι Εγκλήματα>> του Α.Στρίνμπεργκ σε σκηνοθεσία Γιώργου Σαχίνη και πρωταγωνιστές το Μηνά Χατζησάββα και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο θέατρο Προσκήνιο .
Με την ομάδα Μουσικού Θεάτρου <<ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ>> έχει συμμετάσχει ως τραγουδίστρια performer στις παραστάσεις << Όλοι μαύρα και ένα πιάνο>> (Θέατρο Χυτήριο,Θέατρο Χώρα,Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 1999-2001).Sold out (Μουσική σκηνή Αθηναίς, 2001,2002)
Αυτή η νύχτα μένει (2002),Κλασσική Συνταγή (2002-2004),Έπεσε ερωτάς(2003),Μπιμπερό(2004,2006),Η Συνομωσία των Λουκουμάδων (2003-2005),Πλούτος του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη(2004),Χορικά 2005(Μουσική σκηνή Αθηναις 2005,Θεατρο μικρής Επιδαύρου 2006, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 2006),Δουλάρες (2006-2007).
Η δισκογραφική της περιουσία περιλαμβάνει τις συμμετοχές Όλοι Μαύρα κι Ένα Πιάνο (Σείριος),Κλασσική Συνταγή (Red Records),Οπωσδήποτε Παράθυρο (Heaven),Transformations του Κωνσταντίνου Βήτα (Σείριος),Ένα Τσιγάρο Δρόμος (lyra),Βεραμάν του Γιάννη Σπυρόπουλου Μπαχ (Lengend),Δεν Ξερώ Παρά να Τραγουδώ-19 Συνθέτες Μελοποιούν Παλαμά (2005), Δισκογραφική παραγωγή του Πανεπιστημίου Αθηνών,Πεθαίνωντας στην Αθηνά- Μουσική Σταμάτη Κραουνάκη για την ομώνυμη ταινία του Ν.Παναγιωτόπουλου, Ποσό σ’αγαπώ του Σταμάτη Κραουνάκη (Λυχνία).
Από τον Ιανουάριο του 2009 κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο (Α) σε μουσική ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.
Έχει συνεργαστεί με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει τραγουδήσει στην Βασιλική Ακαδημία του Λ... Διαβάστε περισσότερα
ονδίνου ( RADA) δυο συνθέσεις του Σταμάτη Κραουνάκη στη παράσταση INSTALLATION 496

Μην το ρωτάς τι κάνουνε ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. Φιλί εναποθέτουνε σε ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, βασανισμένα απ' τη ΖΗΜΙΑ του έρωτα όποιον μπορούν να σώσουν. Φιλί, σαν ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΟ που ΕΠΙΝΑ ΜΕΣ' ΑΠ' ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΣΟΥ, σαν ΤΑ ΓΙΑΣΕΜΙΑ που ρουφαγα απ' το κορμί σου. Φιλί , σαν αυτο που με το αιμα του πληρωσε Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΗΣ για καποια ΜΑΤΙΑ ΓΚΡΙΖΑ, μια ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΑΛΙΑ οσο κι ο ανθρωπος.Και πότε πότε, για ενα φιλί φορανε ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ και καθηλώνονται στη γη, ενω καποια βραδια ψιθυριζουνε νοσταλγικα σ' εκεινο το μοναδικο αστερι... ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΗ!

Τελευταίες ειδήσεις
"Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα" με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο  πριν 9 χρόνια
Όλα τα  Όλα τα "Μυστικά" βρίσκονται στο Θέατρο 104  πριν 9 χρόνια
"Μυστικά" στο Θέατρο 104  πριν 9 χρόνια
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΑΓΚΟΥΛΗ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΑΓΚΟΥΛΗ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club  πριν 10 χρόνια
Συναυλία Βικτωρία Ταγκούλη - «Τετράδιο» Συναυλία Βικτωρία Ταγκούλη - «Τετράδιο»  πριν 10 χρόνια
H Βικτωρία Ταγκούλη σε ένα νέο κύκλο εμφανίσεων H Βικτωρία Ταγκούλη σε ένα νέο κύκλο εμφανίσεων  πριν 11 χρόνια
Η Βικτωρία Ταγκούλη στο gazARTE Η Βικτωρία Ταγκούλη στο gazARTE  πριν 11 χρόνια
Η Βικτωρία Ταγκούλη 19 & 26/5 στον Πυρήνα Η Βικτωρία Ταγκούλη 19 & 26/5 στον Πυρήνα  πριν 12 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551