Φαμπρίς Λουκινί
Ο Fabrice Luchini ( 1 Νοεμβρίου του 1951) είναι είναι Γάλλος ηθοποιός.

Επιλεγμένη Φιλμογραφία

2012 IN THE HOUSE – ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΡΑΝΙΟ
ASTÉRIX ET OBÉLIX : GOD SAVE BRITANNIA – ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
2010 POTICHE
THE WOMEN ON THE 6TH FLOOR – ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΡΟΦΟΥ
MY FATHER’S GUEST
2008 PARIS
A DAY AT MUSEUM
THE GIRL FROM MONACO – ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΚΟ
2007 MOLIÈRE
2006 JEAN-PHILIPPE
2005 LA CLOCHE A SONNÉ
2004 INTIMATE STRANGERS
2003 THE COST OF LIVING
2001 BARNIE’S MINOR ANNOYANCES
1999 KEEP IT QUIET
NOTHING ABOUT ROBERT
1998 PAR CoeUR
1997 LE BOSSU
AN AIR SO PURE
1996 HOMMES, FEMMES, MODE D’EMPLOI
BEAUMARCHAIS, THE SCOUNDREL
1995 L’ANNÉE JULIETTE
1994 COLONEL CHABERT – ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΟΜΠΕΡ
1993 TOUT ÇA POUR ÇA
TOXIC AFFAIR
THE TREE, THE MAYOR AND THE MEDIATHEQUE
1992 LE RETOUR DE CASANOVA
RIENS DU TOUT
1990 LA DISCRÈTE
URANUS
1988 LA COULEUR DU VENT
THE LARK
1987 FOUR ADVENTURES OF REINETTE AND MIRABELLE
LES OREILLES ENTRE LES DENTS
1986 MAX MY LOVE
CONSEIL DE FAMILLE
HÔTEL DU PARADIS
1985 P.R.O.F.S.
ROUGE GORGE
1984 FULL MOON IN PARIS – ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ
1983 ZIG ZAG STORY
1982 T’ES FOLLE OU QUOI
1978 PERCEVAL LE GALLOIS
VIOLETTE NOZIÈRE
1975 NÉ
VINCENT MIT L’ÂNE DANS LE PRÉ
1974 CONTES IMMORAUX
1970 CLAIRE’S KNEE – ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΛΑΙΡΗΣ
1969 TOUT PEUT ARRIVER
Συμμετοχές
Ο τυχοδιώκτης του Παρισιού (2019)
Fouche
Το μυστήριο του Κυρίου Πικ (2019)
Jean-Michel Rouche
Χαλαρώστε κύριε Αλέν! (2019)
Alain Wapler
Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ (2017)
André Van Peteghem
Το μυστικό του δικαστή (2016)
Michel Racine
Βόλτα με τον Μολιέρο (2014)
Serge Tanneur
Βόλτα με τον Μολιέρο (2014)
rge Tanneur, σενάριο
Η άλλη Μποβαρί (2014)
Martin Joubert
Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία (2012)
Jules César
Οι γυναίκες του τελευταίου ορόφου (2012)
Jean-Louis Joubert
Το αγόρι στο τελευταίο θρανίο (2012)
Germain
Potiche (2011)
Robert Pujol
Musée haut, musée bas (2008)
Un gardien musée Malraux
Paris (2008)
Roland Verneuil
Το κορίτσι από το Μονακό (2008)
Bertrand Beauvois
Μολιέρος (2007)
M. Jourdain
Jean-Philippe (2006)
Fabrice
Εξομολογήσεις πολύ προσωπικές (2004)
William
Un jour dans la vie du cinéma français (2002)
ο ίδιος
Barnie et ses petites contrariétés (2001)
Barnie (Barnard Barnich)
Pas de scandale (1999)
Grégoire Jeancourt
Rien sur Robert (1999)
Didier Temple
L'arbre, le maire et la médiathèque (1998)
Marc Rossignol
Beaumarchais l'insolent (1997)
Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais
Un air si pur... (1997)
Magnus
Λαγκαρντέρ, ο σωματοφύλακας (1997)
Gonzague
Hommes, femmes, mode d'emploi (1996)
Fabio Lini
Le colonel Chabert (1994)
Derville
Tout ça... pour ça! (1994)
Fabrice Lenormand
Toxic Affair (1993)
L'analyste / The Analyst
Le retour de Casanova (1992)
Camille
Riens du tout (1992)
Lepetit
Uranus (1991)
Jourdan - un prof communiste borné
La discrète (1990)
Antoine
4 aventures de Reinette et Mirabelle (1989)
Le marchand de tableau
Conseil de famille (1986)
L'avocat véreux / The shady lawyer
P.R.O.F.S. (1985)
Michel
Série noire (1984)
Kowal / ... (2 επεισόδια, 1986-1988)
Νύχτες με πανσέληνο (1984)
Octave
La femme de l'aviateur (1981)
Mercillat
Fantômas (1980)
Bonardin (2 επεισόδια, 1980)
Perceval le Gallois (1979)
Perceval
Violette Nozière (1978)
Camus, l'étudiant
Contes immoraux (1974)
André
Le genou de Claire (1971)
Vincent
© 2020 iShow.gr