Αναζήτηση
Καλή Καλό βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Καλή Καλό υπήρξε. από μικρή, παιδί του θεάτρου, αφού βρισκόταν κοντά σ' αυτό λόγω της μητέρας της, που ήταν ηθοποιός στο θίασο Κοτοπούλη.

Στο θέατρο την έβγαλε σε ηλικία τριών ετών η Μαρίκα Κοτοπούλη, στο θεατρικό έργο "Η Δασκαλίτσα Του Νικοντέμη". Σε ηλικία 5 ετών η Καλή Καλό συμμετέχει στο έργο του Σπύρου Μελά "Ο Μπαμπάς Εκπαιδεύεται".

Παίζει στη συνέχεια κοντά σε σημαντικούς ηθοποιούς του Ελληνικού Θεάτρου όπως Αλίκη Μουσούρη, Κώστα Μουσούρη, Ελένη Παπαδάκη. Θα την ανακαλύψει ο Αττίκ και θα την πάρει στην περίφημη μάντρα του, που όπως θα πει η ίδια στάθηκε γι' αυτήν μεγάλο σχολείο.

Η Καλή Καλό πρόλαβε και τις περιοδείες των μπουλουκιών, τα οποία όπως λέει δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά οικογενειακοί θίασοι, που έδιναν παραστάσεις στα καφενεία αφού στις επαρχιακές πόλεις δεν υπήρχαν κινηματογράφοι.

Την αρχή της δεκαετίας του 1980 υπήρξε ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού. Το 1998 έγραψε την αυτοβιογραφία της, όπου μέσα από τις προσωπικές της εμπειρίες καταγράφονται στιγμές του ελληνικού.
Τελευταίες ειδήσεις
Κώστας Βουτσάς: Η ηθοποιός Καλή Καλό μιλά για τον αγαπημένο της Κώστα Κώστας Βουτσάς: Η ηθοποιός Καλή Καλό μιλά για τον αγαπημένο της Κώστα   πριν 4 χρόνια
Καλή Καλό: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρέπει να ήταν δυστυχισμένη Καλή Καλό: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρέπει να ήταν δυστυχισμένη  πριν 8 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551