Τζούλι Μασίνο: Τρεις φορές προσπάθησα να κάνω παιδί, αλλά ήμουν άρρωστη

Στο Happy Day έδωσε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο, που μίλησε μεταξύ άλλων για προσωπικές της στιγμές και για τις τρεις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει ένα παιδί.

«Δεν ήθελα να κάνω μεγάλη καριέρα, ήθελα να γίνω γνωστή. Ήθελα να κάνω οικογένεια, αυτός ήταν ο στόχος μου. Έκανα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά ήμουν άρρωστη, δεν μπορούσα.

Τρεις φορές έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήμουν άρρωστη, δεν γινόταν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η οικογένεια δεν είναι μόνο τα παιδιά. Ήθελα να κάνω και δικό μου, αλλά και να υιοθετήσω.

Ήθελα να βοηθήσω παιδιά που είχαν ανάγκη. Μετά ήρθε ο χωρισμός μου και δεν γινόταν μόνη μου, δεν γίνεται μια γυναίκα μόνη της, μόνο αν έχει οικονομική στήριξη. Εγώ είμαι ο άντρας στη ζωή μου, αυτό δεν το ήθελα καθόλου. Θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου που να βλέπει την Τζούλι, όχι τη Μασίνο και να είναι περήφανος για μένα», είπε μεταξύ άλλων η Τζούλι Μασίνο.

Πριν από κάποια χρόνια, η Μασίνου διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1, μία ασθένεια από την οποία έχασε και την μητέρα της. Η ίδια εδώ και χρόνια υπέφερε από σάκχαρο και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, μέχρι που μπήκε στην διαδικασία απώλειας των παραπανίσιων κιλών της, έκανε εξετάσεις και διαγνώστηκε με τη συγκεκριμένη ασθένεια.


Πηγή: www.markos.tv


Σχετικά πρόσωπα
Τζούλι Μασίνο
© 2020 iShow.gr