Αναζήτηση
Θέμης Κανέλλος: Με παρενόχλησε σεξουαλικά 50χρονος όταν ήμουν 13 ετών - Είμαστε στα δικαστήρια | iShow.gr
Ειδήσεις
Θέμης Κανέλλος: Με παρενόχλησε σεξουαλικά 50χρονος όταν ήμουν 13 ετών - Είμαστε στα δικαστήρια
Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
15:47


Ο Θέμης Κανέλλος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το Big Brother μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε όταν ήταν μικρότερος.

Μιλώντας στην εφημερίδα "ON Time" αποκάλυψε ότι "μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, όταν ήμουν πιο μικρούλης. Ήμουν ανήλικος, κάτω από 13. Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από ένα άτομο, άνδρα συγκεκριμένα, ο οποίος ήταν στη γειτονιά μου. Μου είχε προτείνει να βρεθούμε κιόλας με λεφτά. Τότε ήταν μια δύσκολη μάλιστα περίοδος για μένα, γιατί δεν μιλούσα με τους γονείς μου".

"Δεν είχα αντιδράσει με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, απλώς σταμάτησα να τον βλέπω, γιατί αυτός είχε κάτι σαν μαγαζί και μετά από κάποια χρόνια, που ήρθαμε πιο κοντά με τους γονείς μου, τους το είπα και ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποιες διαδικασίες για μηνύσεις και δικαστήρια. Για να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη" συμπλήρωσε.

"Μου ζήτησε να βρεθούμε, να πάμε σπίτι του για κάτι σεξουαλικό, να είμαστε χαλαρά. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να κάνουμε. Μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον γιατί και εγώ εκείνη την περίοδο ανακάλυπτα τον εαυτό μου. Με το αν είμαι gay ή όχι" περιέγραψε ο Θέμης Κανέλλος.

"Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια. Αυτή την περίοδο δεν γίνεται κάτι γιατί είναι μια περίοδος που εγώ δεν θέλω να το ακούω αυτό το πράγμα, γιατί είναι άσχημο να βλέπεις έναν άνθρωπο που σου έχει κάνει σεξουαλική παρενόχληση. Αλλά θα το κάνω έτσι κι αλλιώς μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει πειράξει κάποιο άλλο παιδί" κατέληξε.

Πηγή: www.enikos.gr



Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551