Αναζήτηση
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» | iShow.gr
Ειδήσεις
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις»
Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
17:37


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176

Η Μιρέλλα δεν το βάζει κάτω και μιλάει πάλι στη Ναυσικά για την άρρωστη κόρη της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και η Τζουλιάνα στο σαλόνι και γνωρίζει αυτή τη γυναίκα, γεγονός που εξοργίζει αφάνταστα τη Ναυσικά. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πλέον για τον Σπύρο με την Αλκμήνη και δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στην Ιφιγένεια, ή όχι.

Στο μεταξύ, η Έλλη πέφτει κάτω και σπάει το δάχτυλό της κι ο Φρίξος την πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Η Ιφιγένεια φιλοξενεί την Αντριάνα στο σπίτι και ο Μιλτιάδης γνωρίζει πιο καλά αυτή την εκκεντρική προσωπικότητα από την Κύπρο. Η Ναυσικά βασανίζεται να αποφασίσει αν πρέπει να υποβάλει την Τζουλιάνα σε αυτή τη διαδικασία που ζητά η Μιρέλλα.

Ο Σίμος συμβουλεύει την Ελισάβετ να παρατήσει τον Αιμίλιο και να βρει κάποιον άλλον. Η «κόντρα» Άκη – Μανούσου για τα μάτια της Αποστολίας συνεχίζεται και τα αίματα ανάβουν. Λίγο αργότερα, ο Άκης μπουκάρει απροειδοποίητα στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει τη στιγμή που φιλιέται με την Ελισάβετ. Ο γιατρός αφαιρεί τους επιδέσμους, ο Οδυσσέας όμως ανοίγει τα μάτια του και δεν βλέπει απολύτως τίποτα!

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551