Αναζήτηση
Νότης Σφακιανάκης: «To κράτος προστατεύει τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους βιαστές...» | iShow.gr
Ειδήσεις
Νότης Σφακιανάκης: «To κράτος προστατεύει τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους βιαστές...»
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
19:59




Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νότης Σφακιανάκης ξέσπασε κατά του συστήματος, με αφορμή τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την σύλληψη του για οπλοκατοχή.

«Η αγάπη σας τώρα χρόνια εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@@υ αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαιρεί και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας.

Απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια. ΥΓ.1 Μη μασάτε με τη μαλ@@ια που μας πασάρουν. ΥΓ. 2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram να τα επαναδημοσιεύσω», έγραψε ο Νότης Σφακιανάκης.


Σχετικά πρόσωπα
Νότης Σφακιανάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551