Αναζήτηση
Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Το love story του ζευγαριού και τα σχέδια για γάμο | iShow.gr
Ειδήσεις
Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Το love story του ζευγαριού και τα σχέδια για γάμο
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
09:01


Η Φαίη Σκορδά είναι στα καλύτερά της και αυτό αποδεικνύεται κάθε πρωί μέσα από το Πρωινό, όπου καλωσορίζει τους τηλεθεατές πάντα με το πιο λαμπερό της χαμόγελο!

Αφορμή για την… ευτυχία της είναι, φυσικά, η όμορφη προσωπική ζωή που βιώνει τους τελευταίους μήνες στο πλευρό του συντρόφου της.

Η Φαίη είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος και δίπλα του βιώνει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Το αγαπημένο ζευγάρι μετρά κάτι παραπάνω από έναν χρόνο κοινής πορείας, ωστόσο προτιμά να κρατά τη σχέση του σε χαμηλούς τόνους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που η οικοδέσποινα του Πρωινού αναφέρει το όνομα του αγοριού της στον αέρα της εκπομπής, αποδεικνύοντας πως είναι σίγουρη και ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, για χάρη της, ο Νίκος Ηλιόπουλος απαρνήθηκε τα βόρεια προάστια και μετακόμισε στα νότια, σχεδόν δίπλα στο σπίτι που μένει η Φαίη Σκορδά με τους γιους της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Το ζευγάρι, θέλοντας να κάνει ένα test συμβίωσης, αποφάσισε να μείνει πολύ κοντά, αλλά σε ξεχωριστά σπίτια ο καθένας, μιας και η Φαίη Σκορδά θέλει λόγω των παιδιών να είναι πολύ σίγουρη πριν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. Το θετικό πάντως είναι πως το ζευγάρι πλέον έχει τη δυνατότητα να συναντιέται πιο συχνά!

Εδώ και μερικούς μήνες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες αλλά και δημοσιεύματα που θέλουν την όμορφη παρουσιάστρια και τον γοητευτικό Νίκο Ηλιόπουλο να είναι αρκετά κοντά στο να… επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Κάποιες φωτογραφίες της Φαίης να φορά ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στο δάκτυλό της ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν τις φήμες ακόμη και για γάμο!

Εχθές, μάλιστα, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, ο σύντροφός της έκανε δώρο ένα υπέροχο διαμαντένιο κόσμημα, με σκοπό να της δείξει την μεγάλη αγάπη που τρέφει για εκείνη.

Η Λίτσα Πατέρα το πρόσεξε και άρχισε να λέει για τους Υδροχόους (το ζώδιο της Φαίης) ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους. Η Φαίη Σκορδά, με τα γνωστά της νάζια, δεν θέλησε να πει περισσότερα…

Πριν μερικές μέρες, κάποιος τηλεθεατής ρώτησε την Φαίη αν σκοπεύει να παντρευτεί για δεύτερη φορά και εκείνη απάντησε πως δεν είναι κάτι που αποκλείει, ωστόσο πάντα προτεραιότητά της θα είναι τα δυο της παιδιά:

«Αν θα ξαναπαντρευτώ… δεν είναι μία ερώτηση που μπορώ να την απαντήσω έτσι. Η απάντησή μου σε μια τέτοια ερώτηση είναι ότι γενικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και βάσει αυτού λειτουργώ, είναι τα παιδιά μου. Οπότε με αυτό νομίζω απαντώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν μπορώ να πω ένα ναι ή ένα όχι. Πάντως όποια επιλογή κάνω στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά μου, γνώμονας και προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Δεν μπορείς να αποκλείσεις κάτι τέτοιο».

tlife



Σχετικά πρόσωπα
Φαίη Σκορδά
Νίκος Ηλιόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551