Αναζήτηση
ΕΡΤ: Δέκα νέες θέσεις εργασίας | iShow.gr
Ειδήσεις
ΕΡΤ: Δέκα νέες θέσεις εργασίας
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
20:29




Στην προκήρυξη δέκα θέσεων εργασίας προχώρησε η ΕΡΤ.Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση αποκλειστικά στο www.ert.gr και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα .


Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει την επόμενη Κυριακή 1η Νοεμβρίου. Οι συμβάσεις θά έχουν διάρκεια ως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 με δυνατότητα παράτασης.Η προϋπολογισθείσα συνολική δαπάνη για δέκα (10) συμβάσεις μίσθωσης έργου για το 2020, ανέρχεται σε 41.000 ευρώ.

Οι θέσεις έχουν ως εξής:

– Για το έργο της παραγωγής και αρχισυνταξίας του ειδησεογραφικού περιεχομένου του διαδικτυακού ιστοτόπου της ΕΡΤ, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση έργου, σε έναν Δημοσιογράφο – Αρχισυντάκτη.

-Για το έργο της αρχισυνταξίας της οργάνωσης της καθημερινής ειδησεογραφίας (ρεπορτάζ), η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση έργου, σε έναν Δημοσιογράφο – Αρχισυντάκτη.

-Για το έργο της οπτικοποίησης των θεμάτων των κεντρικών δελτίων, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου σε δύο Δημοσιογράφους – Παραγωγούς.

-δ Για το έργο της παραγωγής δημοσιογραφικών ερευνών για τις ανάγκες των τηλεοπτικών εκπομπών έρευνας ή και των δελτίων ειδήσεων, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου, σε δύο Δημοσιογράφους – Ρεπόρτερ.

-Για το έργο της παραγωγής θεμάτων (ρεπορτάζ), για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τηλεόρασης και ραδιοφώνου, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου, σε δύο Δημοσιογράφους – Ρεπόρτερ.

– Για το έργο της δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο για τις ανάγκες του περιεχομένου του διαδικτυακού ιστοτόπου της ΕΡΤ, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου σε δύο video Editors.

Πηγή: Typologies

Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551