Αναζήτηση
Ελεονώρα Μελέτη: Ο νέος αρχισυντάκτης και οι αλλαγές που έρχονται | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελεονώρα Μελέτη: Ο νέος αρχισυντάκτης και οι αλλαγές που έρχονται
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
20:29




Δεν έχουν τέλος οι ανακατατάξεις στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Εδώ και δύο εβδομάδες κόσμος πάει και κόσμος έρχεται και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η προσπάθεια που κάνει η παρουσιάστρια για να βγάζει μία ενδιαφέρουσα εκπομπή στον αέρα, με τους συνεργάτες της να εναλλάσσονται με φοβερή ταχύτητα.

Την αρχή στις αποχωρήσεις των συνεργατών έκανε, όπως είχε γράψει το Znews, η Τίνα Μιχαηλίδου. Ακολούθησε ο Ευτύχης Γρυφάκης και η Κάλλια Καρτσάκη, ενώ την προηγούμενη Πέμπτη υπέβαλαν την παραίτησή τους ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ο Νίκος Μισίρης και η ερχισυντάκτρια της εκπομπής Αφροδίτη Κάρλου.

Μάλιστα, η κ. Κάρλου που είναι αρχισυντάκτρια και του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και δούλευε επτά ημέρες την εβδομάδα και για τις δύο εκπομπές, ζήτησε από τον σταθμό να παραμείνει στο πόστο της μέχρι και την Παρασκευή και από Δευτέρα να αντικατασταθεί.

Αυτό και έγινε. Νέος αρχισυντάκτης του «Ώρα για μελέτη» είναι ο έμπειρος Θεοφύλακτος Σπατούλας, ο οποίος συνεργάζεται εδώ και πολύ καιρό με τον Αντώνη Σρόιτερ και το καθημερινό δελτίο ειδήσεων.

Ωστόσο, ακόμα κι αυτό είναι μία προσωρινή λύση, καθώς στην εκπομπή έχουν αποχωρήσει πέντε συνεργάτες και οι θέσεις τους έχουν καλυφθεί ουσιαστικά από δημοσιογράφους που εργάζονται παράλληλα και για το δελτίο.

Από τους παλιούς συνεργάτες της Ελεονώρας στην εκπομπή έχουν παραμείνει μόνο ο Τάσος Τεργιάκης και ο Νίκος Μισίρης. Ωστόσο, είναι φανερό ότι η λύση που έχει δοθεί από τον σταθμό είναι προσωρινή, καθώς η φιλοσοφία της εκπομπής δεν είναι να ασχολείται με την ειδησεογραφία της ημέρας, αλλά έχει infotainment χαρακτήρα. Αυτό κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές, προκειμένου το δίωρο 11 με 1 του Alpha να γίνει πιο ανταγωνιστικό.

-Το ρεπορτάζ είναι του Γιάννη Πουλόπουλου...

Σχετικά πρόσωπα
Ελεονώρα Μελέτη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551